Wij zijn betrokken professionals met hart voor de (ouderen)zorg. Wanneer u, ondanks de fantastische hulp van familie, buren of kennissen, (tijdelijk) behoefte heeft aan wat extra hulp, verzorging of verpleging thuis dan bent u bij ons in goede handen.

Thuiszorg Groot Gelre werkt in kleine, vaste teams die werkzaam zijn in de wijken of stadsdelen. Op die manier is de zorg altijd dichtbij en goed bereikbaar. Wij zijn allemaal betrokken en ervaren zorgverleners die zich gedragen als gast en u tegelijk alle professionele zorg bieden die nodig is. Uw wensen zijn voor ons leidend. Zo bepaalt u bijvoorbeeld mede wie er in uw huis komt en op welke tijd. De wijkverpleegkundige of de coördinator is steeds uw vaste aanspreekpunt.

Thuiszorg Groot Gelre is werkzaam in de regio’s Arnhem, Berg en Dal, de Liemers en Gelderse Vallei en Rheden/Rozendaal en is onderdeel van DrieGasthuizenGroep, een zorgorganisatie die al generaties lang zorgt voor mensen met een zorgvraag. Met een compleet dienstenpakket staan we met elkaar dag en nacht klaar voor onze cliënten; thuis of in één van onze woonzorgcentra. We zijn gedreven om er op alle fronten voor te zorgen dat cliënten zo zelfstandig en prettig mogelijk kunnen leven en wonen.