In Medisch Centrum Westerkade werkt zij samen met collega llse Tomassen, Maartje Mouchart en Rob Mattijssen

Tineke Oostijen is acupuncturist (met achtergrond fysiotherapie) en is lid van de N.V.A. (Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur) waardoor de behandeling vanuit de aanvullende verzekering vaak deels vergoed wordt.

Onze specialisaties zijn zeer divers;

Traditionele Chinese- en Japanse Acupunctuur, triggerpointbehandelingen, klachten bij zwangerschap en menstruatie- en overgangsklachten, oncologie, hoofdpijn, diverse pijn- en stress gerelateerde klachten, behandeling van zowel volwassenen als kinderen.

In Medisch Centrum Westerkade werken wij samen met diverse andere collega’s, o.a. ook de verloskundigen bij klachten in zwangerschap en osteopaat en fysiotherapeuten bij diverse klachten. Daarnaast werken wij onderling samen door ook vanuit verschillende disciplines een klacht te benaderen en mogelijk behandelen.  In de Westerkade en ook in Onder de Linden zijn we in de gelegenheid samen naar de klacht te kijken. Praktisch betekent dit, dat we de intake samen plannen en na een aantal behandelingen samen evalueren!

Tineke Oostijen werkt voorlopig op enkele vrijdagmiddagen samen met Rob Mattijssen waarbij zij samen patiënten onderzoeken en incidenteel op donderdagmiddag samen met Ilse Tomassen in Medisch Centrum Westerkade. Daarnaast werkt Tineke op maandag, woensdag, donderdag en vrijdagochtend in Therapeutisch Centrum Sonsbeek Staringstraat 81 te Arnhem en dinsdag in gezondheidscentrum Onder de Linden.