In Medisch Centrum Westerkade werkt zij samen met collega Tineke Oostijen, Maartje Mouchart en Rob Mattijssen

Ilse Tomassen is acupuncturist (met achtergrond fysiotherapie) en is lid van de N.V.A. (Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur) waardoor de behandeling vanuit de aanvullende verzekering vaak deels vergoed wordt.

Onze specialisaties zijn zeer divers;

Acupunctuur, triggerpointbehandelingen, klachten bij zwangerschap en onvruchtbaarheid, menstruatie- en overgangsklachten, slaapproblemen, oncologie, hoofdpijn, diverse pijn- en stress gerelateerde klachten, behandeling van zowel volwassenen als kinderen.

In Medisch Centrum Westerkade werken wij samen met diverse andere collega’s, o.a. ook de verloskundigen bij klachten tijdens de zwangerschap en osteopaat en fysiotherapeuten bij diverse klachten. Daarnaast werken wij onderling samen door ook vanuit verschillende disciplines een klacht te benaderen en mogelijk behandelen. In de Westerkade en ook in Onder de Linden zijn we in de gelegenheid samen naar de klacht te kijken. Praktisch betekent dit, dat we de intake samen plannen en na een aantal behandelingen samen evalueren!

Ilse Tomassen werkt op donderdag bij Medisch Centrum Westerkade en op maandag (ook avond) en vrijdag bij gezondheidscentrum Onder de Linden.